Κατηγορίες
Αναζήτηση
Αρχική » SBS » BLUETOOTH » SBS WIRELESS MONO HEADPHONE FOR HELMET black
SBS WIRELESS MONO HEADPHONE FOR HELMET black
HOT
SBS WIRELESS MONO HEADPHONE FOR HELMET blackSBS WIRELESS MONO HEADPHONE FOR HELMET black
SBS WIRELESS MONO HEADPHONE FOR HELMET black
Kωδικός EARSETMONOMOTO
Barcode: 8018417252754
Part Number: 11044930
Σε απόθεμα Σε απόθεμα
Λιανική τιμή (με ΦΠΑ)69,95€
Περιγραφή

Ο ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ

Αυτό το ασύρματο ακουστικό κράνους προσφέρει τον ασφαλέστερο και πιο πρακτικό τρόπο απάντησης σε εισερχόμενες κλήσεις όταν ταξιδεύετε με μοτοσικλέτα. Κρατήστε το smartphone σας ασφαλές στην τσέπη ή το σακίδιο σας και απαντήστε στις τηλεφωνικές κλήσεις με μια απλή κίνηση. Μπορείτε επίσης να ακούσετε οδηγίες πλοήγησης ή να ακούσετε μουσική ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

Ο δέκτης διαθέτει ένα πρακτικό εξάρτημα για να τοποθετηθεί στη βάση του κράνους σας ή στο γιακά της στολής ποδηλάτου σας. Υπάρχουν πολλά πλήκτρα: ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, το οποίο λειτουργεί επίσης ως πλήκτρο απάντησης/τερματισμού κλήσης, ανάκληση αριθμού και αναπαραγωγή/παύση μουσικής. Υπάρχουν δύο μικρά κουμπιά για μείωση ή αύξηση της έντασης όπως απαιτείται ή για αλλαγή μουσικού κομματιού. Το αξεσουάρ είναι εξοπλισμένο με ακουστικά για ακρόαση τα οποία συνδέονται με τον δέκτη μέσω καλωδίου. Το ρυθμιζόμενο μικρόφωνο διαθέτει τεχνολογία Anti Wind Noise: το συγκεκριμένο σύστημα εγγυάται την εξάλειψη του θορύβου περιβάλλοντος λόγω του ανέμου.

Η τεχνολογία πολλαπλών σημείων θα σας επιτρέψει να συνδέσετε δύο συσκευές σε αυτό το ακουστικό ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε τις κλήσεις και από τα δύο smartphone. Αντιμετωπίστε ξαφνικές βροχοπτώσεις χωρίς ανησυχίες: αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού έχει πιστοποίηση IPX4, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό στο πιτσίλισμα.

Μόλις εξαντληθεί το επίπεδο φόρτισης, είναι δυνατή η φόρτιση του δέκτη μέσω του καλωδίου USB-Micro USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Θα μπορείτε να επιστρέψετε στη σέλα με γεμάτο ρεζερβουάρ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Ασύρματα ακουστικά
  • Τεχνολογία πολλαπλών σημείων
  • Πιστοποίηση IPX4 (ανθεκτικό στο πιτσίλισμα)
  • Ρυθμιζόμενο μικρόφωνο με τεχνολογία Anti Wind Noise
  • Ακουστικά για ακρόαση
  • Δέκτης με πλήκτρα για διαχείριση κλήσεων και μουσικής
  • Καλώδιο USB - Η φόρτιση Micro USB περιλαμβάνεται στη συσκευασία